Selecteer een pagina

Tijd voor een kopje koffie?

 

 

 

Voordat we ook maar gaan na denken over een samenwerking, drink ik eerst graag een kop koffie (of thee) met je. Kijken of er een match is, waar ligt de behoefte. Met welke vraagstukken zit je? Zit je met een gericht Healthy Ageing vraagstuk en ben je benieuwd of ik je daar bij kan helpen, meestal kunnen we na een vrijblijvend gesprek al veel zaken helder krijgen. Neem dus gerust contact op! 

Krijg je antwoord via: 

Veel gestelde vragen: 

Geef je ook workshops over thema's?

Ja dat doe ik zeker, ik heb ruime ervaring met het geven van workshops aan verschillende doelgroepen, op aanvraag ontwikkel ik de workshop, bereid dit voor en kom hem geven, dit kan overigens ook digitaal of in het engels of duits. 

Je deed in het verleden toch ook energizers?

Ik vind energizers GE-WEL-DIG. Een zaal van 600 bankmedewerkers heb ik binnen no-time in beweging en aan het lachen. Ook als spreker of dagvoorzitter ben ik in te huren. 

Werk je ook buiten Groningen?

Zeker, ik reken dan mijn gebruikelijke tarief en naast reiskosten ook reistijd. Deze tijd gebruik ik vaak wel nuttig, door vast telefonisch overleg te plegen of concepten uit te denken. Voor jou project, ook kan ik al veel dingen op afstand doen, waardoor het meestal niet nodig is dat ik dagelijks langs kom. Ook hier heb ik ervaring mee en vinden we samen vast een oplossing voor! 

Doe je ook dingen op maat?

Juist! Heb jij een idee, probleem of iets anders en spreekt mijn aanpak jou aan, na een goede kop koffie (eventueel digitaal, dan wel even je eigen koffie zetten) kom ik met een concept voorstel (en kosten schatting) dan kun jij bepalen of je ermee akkoord gaat en kan ik het voorstel verder uitwerken tot een concreet plan (en prijs voorstel). 

Doe je ook aan coaching?

Misschien. Dat ligt een beetje aan jouw situatie, ik vind coaching geweldig om te doen, ik ben er ook goed in. Echter ga ik geen mensen (meer) coachen die eigenlijk niet willen veranderen. ik ga jou niet overhalen om gezond te leven. Wanneer ik je wel kan coachen is wanneer jij wel wilt, maar wanneer dit om de een of andere manier niet lukt (dat mag dan best zijn omdat je motivatie soms even ver te zoeken is, dat hoort er bij). Door middel van een gratis kennismaking kijken we eerst of er een match is. 

In het kort wat ik voor je kan doen: 

Gezonder thuis

Gezonde oplossingen voor thuis, daar heb ik nu een aantal mogelijkheden voor. Lees er meer over en ondekt hoe ik jij jouw thuis met mijn praktishe stap voor stap DIY mogelijkheden gezonder kunt maken. 

Projecten voor kinderen

Werk jij met kinderen, in een school of opvang. Ik ben actief in verschillende initiatieven. Misschien kan ik ook iets betekenen voor jouw organisatie?

Op maat

Op maat is er van alles mogelijk, ik heb een schat aan kennis en ervaring en  ben vooral erg creatief en oplossingsgericht. Ik denk graag (vrijblijvend) met je mee en kom met een concreet voorstel. Zie bij veel gestelde vragen een aantal voorbeelden. Vul het contact formulier even in, dan neem ik contact op.  

Op de hoogte blijven van de Healthy Ageing Architect. Tips en inspiratie ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief

KVK: KVK 81190379